Brățara Bucuriei – Ziua recunoştinței (6)

Bună dimineața, inimi bucuroase!

Azi este ultima zi din exercițiul bucuriei şi creativității, dar este şi prima zi dintr-o săptămână nouă. Un sfârşit şi un început…nimic programat, nimic întâmplător.

Dar înainte de a trage concluziile acestei zile, vom discuta despre ziua de ieri, a şasea zi a bucuriei, ziua în care mi-am propus să meditez asupra binecuvântărilor din viața mea, ziua odihnei. Fie că suntem conştienți sau nu, fiecare dintre noi are o mulțime de lucruri pentru care poate fi recunoscător. În primul rând, este o minune că trăim, că deschidem ochii în fiecare dimineață si primim lumina zilei, ca respirăm, că avem un corp sanatos, că avem o familie care ne iubeşte şi pe care o iubim, că avem prieteni, că avem un job şi colegi minunați alături de care învățăm zilnic să comunicăm şi să creăm împreună lucruri în folosul altor oameni dar şi în folosul nostru, că avem un iubit sau o iubită alături de care păşim pe drumul minunat al vieții …şi lista poate continua. Fiecare dintre noi avem lista noastră de binecuvântări pe care ni le putem enumera şi pentru care putem fi recunoscători. Acest mic exercițiu de conştientizare şi mulțumire pentru ceea ce ne ofera zilnic viața, corpul nostru şi oamenii cu care interacționăm este o binecuvântare şi un motiv de bucurie, linişte şi iubire.

Puterea şi capacitatea noastră de a crea este şi ea o binecuvântare, instrumentul cu ajutorul căruia putem construi lumi interioare si exterioare infinite. Ieri am realizat a şasea piesă din brățara bucuriei, o piesă a recunoştinței şi a iubirii căreia i-am transmis energia infinită a mulțumirii pentru toate binecuvântările din viața mea.

Dacă dorești, te invit să ne prezinți experiența ta, printr-un comentariu la postările mele sau direct pe grupul de exercițiu la care te poți alătura aici.

Oricând poți să-mi adresezi o întrebare sau să-mi ceri ajutorul în cazul în care nu ai înțeles ceva din jocul propus de mine.

Dacă îți doreşti un articol realizat in atelierul meu, te invit să vizitezi magazinul si pagina mea de facebook aici.
Mulțumesc 🙂