Brățara Bucuriei – Ziua feminității (5)

Bună să ne fie inima!

Au trecut cinci zile din jocul minunat al bucuriei. Cinci zile în care am învățat că bucuria o purtăm în inima noastră mereu. Am învățat să primim, să fim deschişi şi să conştientizăm că noi suntem creatorii a ceea ce avem, simțim şi experimentăm.

Ziua de ieri, ca şi restul zilelor, a venit la pachet cu momente şi întâmplări din cele mai diverse; dar atenția mea s-a îndreptat cu precădere spre ceea ce îmi aduce de fiecare dată bucurie. Aşa m-am bucurat de o zi a feminității în care am plantat flori în grădină, am ascultat cântecul  ploii şi am petrecut momente frumoase alături de prietenele mele dragi.

În semn de recunoştință pentru momentele de bucurie, am creat a cincea piesă din brățara bucuriei. Este o piesă colorată, veselă, vie, precum sufletele noastre atunci când se bucură.

Dacă dorești, te invit să ne prezinți experiența ta, printr-un comentariu la postările mele sau direct pe grupul de exercițiu la care te poți alătura aici.

Oricând poți să-mi adresezi o întrebare sau să-mi ceri ajutorul în cazul în care nu ai înțeles ceva din jocul propus de mine.

Dacă îți doreşti un articol realizat in atelierul meu, te invit să vizitezi magazinul si pagina mea de facebook aici.
Mulțumesc 🙂