Brățara Bucuriei – Ziua provocărilor şi a lucrurilor duse la bun sfârşit (4)

Bun găsit bucurie!

Dragii mei, au trecut patru zile în care practicăm împreună exercițiul bucuriei şi creativității. Cu fiecare zi, ne apropiem şi mai mult de sufletul nostru, de latura noastră creativă şi jucăuşă.

Pentru mine, ziua de ieri a fost o zi a provocării şi a contradicțiilor. De-a lungul zilei, am avut în minte harta bucuriei şi acest exercițiu care m-au ajutat să depăşesc momentele mai agitate. Exercițiul pe care-l practicăm împreuna, m-a scos în cele din urmă din zona mai puțin însorită a existenței noastre, în care, de cele mai multe ori avem tendința de a aluneca împinşi fiind de factorii externi cărora le acordăm o importanță cu mult mai mare decât s-ar cuveni.

Mi-am propus să finalizez proiecte începute în ultimele săptămâni, să mă dedic activității mele de suport şi ajutor pentru ceilalți pe care o presupune latura profesională a vieții mele şi să-mi deschid sufletul în fața oamenilor cu care interacționez şi pe care de cele mai multe ori îi ținem la distanță şi evităm să le împărtăşim din trăirile, părerile şi gândurile noastre.

Astfel, am căutat să exersez şi să descopăr bucuria chiar şi în zilele în care am fi tentați să credem că ar fi cu neputință să facem asta. La final, nu am uitat de exercitiul creativ pe care îl presupune acest joc şi am realizat a patra piesă din brățara bucuriei.


Dacă dorești, te invit să ne prezinți experiența ta, printr-un comentariu la postările mele sau direct pe grupul de exercițiu la care te poți alătura aici.

Oricând poți să-mi adresezi o întrebare sau să-mi ceri ajutorul în cazul în care nu ai înțeles ceva din jocul propus de mine.

Dacă îți doreşti un articol realizat in atelierul meu, te invit să vizitezi magazinul si pagina mea de facebook aici.
Mulțumesc 🙂