Ghindele norocoase sau talismanul celor nascuti in ziua de vineri

Despre ghindele norocoase am aflat in urma cu cateva saptamani purtand o discutie cu o persoana foarte draga, care mi-a impartasit povestea talismanelor asociate zilei din saptamana in care ne-am nascut.

Fiind vorba despre niste obiecte a caror incarcatura energetica ajuta purtatorul sa atraga energie pozitiva si echilibru, am continuat sa ma documentez si sa studiez aceste obiecte magice.

Acesta este primul talisman pe care il realizez si el a fost creat special pentru acest om drag despre care aminteam mai sus.

Realizarea unui talisman nu este simpla. Pe langa forma estetica pe care o va avea, in cazul in care va fi purtat ca si accesoriu, talismanul trebuie incarcat cu energie si ganduri frumoase, in acord cu dorintele fiecaruia. Talismanului creat i-am adaugat un strop de energie pozitiva, zambet si optimism; in continuare, el va continua sa fie incarcat cu dorintele si gandurile purtatorului sau.

In vremea cuceririlor nomade, englezii purtau aceste obiecte despre care se spunea ca aduc putere, prosperitate si sanatate.

Persoanele nascute vinerea, avand o legatura foarte puternica cu natura, au ca si talisman norocos ghindele. Daca acestea sunt ghinde adevarate, cu atat mai puternic si autentic este talismanul.

Asa am strabatut dumurile croite printre stejari, si am gasit cele doua ghinde surori din care am creat talismanul pandantiv prezentat in acest articol.

Ghindele sunt uscate, golite de continut, pictate in culori auri si prinse pe o placuta de lemn. Talismanul a fost gandit ca accesoriu, putand fi purtat ca si pandantiv.

Calatoria mea in lumea talismanelor nu se incheie insa aici. Asa ca, daca va doriti un talisman autentic si personalizat, va astept cu idei si sugestii. Intre timp, nu uitati sa visati si sa ganditi frumos.

 

Dacă îți doreşti un articol realizat in atelierul meu, te invit să vizitezi magazinul si pagina mea de facebook aici.
Mulțumesc 🙂