Magneti de frigider din pietre de rau

Magnetii de frigider sunt cele mai populare suveniruri pe care le achizitionam din locurile vizitate de-a lungul timpului.

Fie ca achizitonam aceste obiecte pentru noi sau pentru persoanele dragi noua, magnetii se regasesc in casa fiecaruia dintre noi, pe un frigider sau o tabla magnetica (in cazul colectionarilor, pentru care spatiul de pe frigider, destinat magnetilor, a devenit deja neincapator).

In ceea ce ma priveste, printre lucrurile pe care le aduc cu mine din fiecare calatorie sau drumetie se regasesc: pietre, scoici, conuri de brad, bucati de lemn, frunze uscate sau orice alta bucatica din frumusetile pe care ni le pune la dispozitie natura.

Dar cum nu mi-a placut niciodata ideea de a aduna lucruri pe care apoi sa le depozitez in niste cutii despre care nimeni nu o sa mai stie nimic in timp, am inceput sa le integrez  in proiectele mele. In felul acesta, fiecare obiect pe care il creez poarta atat amprenta unor locuri dragi, vizitate in timp, dar si amprenta mea/sau a voastra, prin integrarea acestuia intr-un proiect personalizat.

Asa au devenit pietrele principalul suport pentru realizarea unui magnet de frigider unic, vesel, cu o intreaga poveste in spate.

Magnetii se pot realiza la comanda dar puteti alege si din colectia de magneti disponibila in magazinul online aici.
Mulțumesc 🙂

Spor la colorat si la ganduri frumoase!