Papion cu flori – model pictat

Papion cu flori – model pictat
papion cu flori - model pictat
papion cu flori – model pictat

     Pentru a realiza un papion avem nevoie de: 2 bucati de material (aroximativ 8×13 cm), o pensula mai mica, vopsea speciala pentru textile, ac si ata, elastic sau panglica satinata, putina atentie, rabdare si un strop de pasiune :).
     Coasem impreuna, pe margine, cele doua bucati de material lasand un coltisor de 1,5 cm deschis pentru a putea intoarce modelul pe fata; dupa care, cu mare atentie cosem si aceasta portiune avand grija sa ascundem cusatura cat mai bine.
     Pentru prinderea papionului la mijoc am folosit o fasie din acelasi material, cu latimea de 1,5 cm.
Pentru ca am dorit sa am un papion mai vesel, in ton cu anotimpul, am pictat pe material flori folosind vopsea speciala pentru textile (aceasta este rezistenta la apa, nu iese, nu se decoloreaza la spalat si nu se intinde in material).
     Modelul de flori ales este cat se poate de simplu iar rezultatul final este unul foarte frumos amintind de florile de cires japoneze.
     Am obtinut un papion pe care-l putem prinde cu un elastic, o panglica satinata, il putem lipi cu silicon direct pe o cordeluta simpla sau de ce nu, ii putem atasa un ac de brosa si ne vom accesoriza hainele.
Daca iti doresti un papion personalizat poti trimite un email: cami.handmade@gmail.com, imi povestesti despre modelul pe care il doresti si  impreuna vom crea un accesoriu unic pentru tine.
papion pictat flori de cires
papion pictat flori de cires
Modelul prezentat nu este disponibil in stoc.
La comanda se pot realiza diverse modele cu dimensiuni, culori, imprimeuri diferite.
Pret – papion prezentat – 35 lei.